Äntligen

Äntligen kunde jag åka ifrån storstaden hem till min kille. Hade inte varit här på ett par veckor och hunnit bli riktigt uppstressad, skönt det var att få varva ner och ta det lugnt igen. Otroligt skönt. Har hittat en hel del nya projekt som jag gillar att pyssla med. Projekt som skulle kunna ge mig en inkomst. Framförallt gillar jag dem, de är sånna som tar tillvara på saker jag tycker är kul. Första hemsidan har vi slängt upp för en månad sedan, och börjat testköra och marknadsföra lite smått. De andra projekten är lite längre ifrån.

Google och bloggar...

Genom åren har jag skrivit på ett par bloggar. Alla för en ganska liten publik och med inga som helst intentioner om att bli större. Men en sak är säker, det är svårare att få läsare idag än det var några år sen. Förut marknadsförde bloggsidorna bloggarna bättre och idag det går knapp att ens googla fram sin egna blogg (ok, denna går att googla fram lätt men den förra kunde jag knappt hitta). Vet inte om någon annan har märkt detta?

Sista veckan

Gör sista veckan på uni nu. Bara fyra dagar kvar, tills jag blir utslängd och fri. Fyra långa dagar kvar. Och ingen avhandling eller doktorstitel i sikte... Har jag misslyckats?? Tror det. Borde jag känna mig misslyckad?? Hell No! Framtiden får utvisa om det blir en doktor av denna tjej. Sitter nu och försöker att motivera mig att jobba på avhandlingen. Kan säga att det går sådär.. Finns så mycket annat som är så otroligt mycket roligare och mer inspirerade. Men fyra dagar... Fyra dagar. /Ninni

Läs varningen först

Ok jag vet. Förmodligen har jag pms, finns starka indikationer för det. Men faktum är att åka till jobbet kommunalt genom stan är så frustrerande att jag nästan började gråta på centralen när kortet inte fungerade. Det var efter att en buss valt att göra sin tur lite kortare än planerat och pendeltåget gick i snigel fart. Nu verkar det dock som att jag klarade det... Alltså att ta mig genom stan en helt vanlig dag med kollektivtrafiken.

Btw

Har inte varit på latsidan på sistone, har lärt mig en del om hemside-snickrande... Därför fick denna blogg en liten, ytterst liten ansiktslyftning. Kanske blev den lite grå, men bättre än den senapsgula (tycker jag iaf)

Allt löser sig

Hakuna matata, eller hur var det. Fick ett mail angående min lgh så tror att den kommer att hyras ut utan att jag knappt kommer att behöva anstränga mig. Så jag tänker att försöka mig på att ha is i magen. Det är lungt.. Det fixar sig. Jo, jag ska jobba i rätt riktning själv men mer kan jag inte göra.
Ninni

Framtid?

Borde fixa och styra upp saker, se till att jag jobbar framåt. Borde jobba på avhandlingen, borde skriva klart artiklar, borde rätta labbrapporter. Borde också se till att jag har en inkomst i sommar, så att jag inte går på minus. Borde också hyra ut min lgh i sthlm och få bort så mycket fasta kostnader som det går. Borde, borde, borde. På något sätt har det hela blivit lite övermäktigt. Vet inte vilken riktning som jag borde jobba i.

Det var inte såhär jag tänkte mig att det skulle bli i sommar, ville ha lite mer tid på mig. Men man ska inte vara bortskämd och lita till a-kassa. Man får helt enkelt se till att styra upp saker själv. Kommer nog i framtiden alltid att förhandla in ett avgångsvederlag i anställningar, eftersom a-kassa inte går att lita på.


/Ninni

RSS 2.0